Guesthouse het Atelier
Achterstraat 72
Wijk bij Duurstede
judith.flemm@gmail.com
tel: 06 – 2240 7291

In het centrum van het pittoreske en gezellige Wijk bij Duurstede ligt in de Achterstraat 72 ons sfeervol ingerichte guesthouse ‘het atelier’. Dit unieke vrijstaande pand heeft op de begane grond een grote living met open haard en uitgebreide keuken. Op de bovenverdieping bevindt zich een knusse overloop en slaapruimte voor 2 personen. De grote slaapkamer heeft een luxe 2-persoonsbed (elektrisch bedienbaar) en een 2-persoons slaapbank met tv. Tenslotte is er een luxe badkamer met dubbele stortdouche. Door de gescheiden ligging heeft u volledige privacy in uw eigen woning met de service van een B&B. In november 2011 is ons guesthouse geclassificeerd met 4 tulpen!

Arrangementen en tarieven

Guesthouse overnachting

1 overnachting voor 2 personen incl. ontbijt. Inchecktijd na 16.00 uur. Uitchecktijd voor 12.00 uur.

De prijs voor deze optie bedraagt 120,- Euro.

Voor ieder bijkomend persoon 40 Euro. Bent u alleen dan betaalt u per overnachting 105,-. Weektarieven op aanvraag verkrijgbaar.

Huwelijksnacht

1 overnachting voor 2 personen incl. uitgebreid bruids-ontbijt. Bij deze boeking zijn diverse verrassingen inbegrepen om uw verblijf onvergetelijk te maken, waaronder een fles bubbles van het huis. Inchecktijd na 16.00 uur. Uitchecktijd voor 12.00 uur.

De prijs voor deze optie bedraagt 185,- Euro.

Bruidshuis

2 overnachtingen voor 2 personen incl. uitgebreid bruids-ontbijt. Bij deze boeking zijn diverse verrassingen inbegrepen om uw verblijf onvergetelijk te maken, waaronder een fles bubbles van het huis. Inchecktijd na 16.00 uur op de dag vóór uw huwelijk en uitchecken tot 14:00 uur de dag na uw huwelijk.

U kunt het Atlelier als uitvalsbasis voor uw huwelijksdag gebruiken: Bijvoorbeeld ontvangst stylist, kapster, visagiste, famillie, etc.

De prijs voor deze optie bedraagt 345,- Euro.

De voorwaarden voor dit arrangement zijn aangepast per 11 maart 2019.

Praktische informatie

Het Atelier is geschikt voor 1 tot maximaal 6 personen. Van 1 overnachting tot maximaal 4 weken. Aanwezig is een campingbedje, kinderstoel, traphekje, wi-fi, handdoeken, beddengoed. In het guesthouse staat een prachige compleet uitgeruste keuken tot uw beschikking. Het is niet toegestaan om in het pand te roken. Huisdieren zijn niet toegestaan. Buiten is er een (afsluitbare) fietsenstalling voor 2 fietsen. Wij zijn aangesloten bij Stichting Bed & Breakfast Nederland (www.bedandbreakfast.nl). Wij spreken Nederlands, Engels, Frans en Duits. Voor boekingen kunt u ons bellen op +31(0)6 22.40.72.91 of mail naar info@hetatelierwbd.nl. Ons bankrekeningnummer is: NL49 INGB 000 9 27 0980 tnv het atelier WBD. Wij hanteren 50% annuleringskosten.

En verder….

U bevindt zich in het hart van de fruitgaarden en kasteelroutes. U kunt er van alles doen: Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, open tuindagen bezoeken, varen op de Lek, kanoen op de Kromme Rijn, golven in Doorn, Bunnik, Zeist, of de stad Utrecht bezoeken (slechts op kleine afstand) etc. Op de evenementen kalender van het VVV vindt u alles wat Wijk bij Duurstede te bieden heeft. Tevens biedt de binnenstad een keur aan goede, gezellige restaurants en cafeetjes. Ook kunt u in de binnenstad bij Fietsdomein fietsen huren (www.fietsdomein.nl, Zandweg 4, tel. 0343-594000). Parkeren Parkeren is in de binnenstad alleen voor vergunninghouders. U kunt altijd bij aankomst de auto even bij het atelier zetten om uit te laden en daarna voor langparkeren rijden naar De Singel of de Zocherstraat. Beiden op 2 min. loopafstand en zonder verdere parkeerkosten.

Wij wensen u een heel fijn verblijf!

Judith en Roland Flemm,
Volderstraat 48,
3961 BB, Wijk bij Duurstede